€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop struisvogel (2872)
Aantal: 1
Uw prijs
57,50

Handpop struisvogel (2872)

Artikelnr 2872
Levertijd Direct leverbaar
€ 57,50

Deze handpop van Folkmanis past over jouw hele onderarm heen. De nek en de kop van de struisvogel kunnen zo prachtig tot leven komen. Zijn snavel kan bewegen en natuurlijk ook zijn hele kop en nek. De vogel is erg nieuwsgierig en houdt ervan om goed om zich heen te kijken wat er allemaal gebeurt en gezegd wordt. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
EANcode 0638348028723

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.