€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vingerpop rode eekhoorn
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Vingerpop rode eekhoorn

Artikelnr 2735
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Met deze mooie vingerpop van Folkmanis kun je leuke verhaaltjes vertellen en je kunt het eekhoorntje laten klimmen. Zijn vachtje is mooi rood met een prachtig pluizige staart, net zoals bij de echte rode eekhoorn. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 15 cm
EANcode 0638348027351

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.