€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop jong Hollander konijn
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Handpop jong Hollander konijn

Artikelnr 2571
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Deze handpop van Folkmanis is heel zacht en knuffelbaar. Het Hollander konijn wordt vaak als huisdier gehouden en is 1 van de oudste konijnenrassen die zich rond 1850 ontwikkeld heeft vanuit het Europese wilde konijn. Op het bijbehorende kaartje kun je meer interessante weetjes over het konijn lezen. Door jouw hand in de pop te steken, kun je zijn kopje en voorpootjes laten bewegen en hem bijvoorbeeld zichzelf laten wassen. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden. Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting25 cm
EANcode 638348025715

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.