€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Ragdoll kat
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Handpop Ragdoll kat

Artikelnr 2558
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Deze prachtige en knuffelbare kat van Folkmanis ligt graag bij je op schoot. Als je jouw hand onderin zijn buik steekt, kun je hem laten bewegen waardoor het net een echte kat lijkt. Je kunt deze Folkmanis kat kopjes laten geven en zijn bekje open en dicht doen. En natuurlijk heel veel met hem knuffelen. Hij kijkt je dankbaar aan met zijn mooie blauwe kattenogen. Folkmanis staat er om bekend om de dieren zo natuurgetrouw mogelijk te maken en dat kunnen ze heel erg goed!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
grootte:ca 45 cm lang
EANcode 0638348025586

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.