€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop konijn uit hoed
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Handpop konijn uit hoed

Artikelnr 2269
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Deze Folkmanis handpop nodigt je uit om te gaan goochelen. Tover jij het konijn uit de hoge hoed? Door je hand onderin de hoed te steken, kun je het konijntje helemaal laten verdwijnen en op verschillende manieren uit de hoed tevoorschijn laten komen. Is hij blij en enthousiast of juist heel erg verlegen en houdt hij zijn pootjes voor zijn oogjes terwijl hij voorzichtig tevoorschijn komt? Speel ermee en laat het konijntje leven! Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden. Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmeting35 cm hoog
EANcode 0638348022691

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.