€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop Kameleon
Aantal: 1
Uw prijs
63,50

Handpop Kameleon

Artikelnr 2215
Levertijd direct leverbaar
€ 63,50

Deze handpop Kameleon van Folkmanis heeft een huid die van kleur verandert, een tong waarmee hij insecten kan vangen en ogen die kunnen bewegen en draaien. Alle eigenschappen die een echte kameleon ook heeft. Als je wat geoefend hebt, zul je de pop van Folkmanis zo kunnen bespelen dat hij erg echt lijkt. Je stopt jouw hand onderin zijn buik en kunt zijn bek openen en sluiten, met een vinger kun je zijn tong laten bewegen en rollen. Met de staafjes in zijn kop, kun je de ogen onafhankelijk laten bewegen. Je zult verstelt staan van deze bijzondere pop! Wat een natuurgetrouwe pop heeft Folkmanis toch weer gemaakt!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
lengte:ca 50 cm
EANcode 638348022158

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.