€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop egel
Aantal: 1
Uw prijs
49,50

Handpop egel

Artikelnr 2192
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,50

Dit schattige zachte egeltje past perfect om jouw hand zodat je ermee kunt spelen. Maar wat echt speciaal is aan deze handpop van Folkmanis is dat de egel zichzelf helemaal kan oprollen zoals ze dat in het echt ook doen. Door aan de achterkant (zijn rug) de stof wat op te rekken, kun je het egeltje er helemaal in rollen zodat er alleen nog een bruin bolletje over blijft. Erg leuk om aan kinderen te laten zien hoe de egel dit in de natuur doet. Op het kaartje dat aan het egeltje hangt, staan ook nog interessante weetjes over deze leuke diersoort.Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen moeten met de hand gewassen worden.Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 20 cm
EANcode 638348021922

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.