€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Handpop aap 2123
Aantal: 1
Uw prijs
55,95

Handpop aap 2123

Artikelnr 2123
Levertijd Direct leverbaar
€ 55,95

Deze zachte aap met zijn lange staart wil heel graag met je spelen en jouw vriendje zijn. Het aapje ziet er erg vriendelijk uit, is ook heel zacht en knuffelbaar. Hij kan lief en stout zijn en natuurlijk is ie dol op bananen. Als je je hand in de aap stopt kun je de aap heel leuk op verschillende manieren laten bewegen. Zijn armpjes kun je mooi bespelen, zo kun je hem zijn handen bijvoorbeeld voor zijn ogen laten houden en zijn mond kun je laten bewegen zodat het lijkt dat ie praat of eet of iets laten pakken met zijn mond. De dierenhandpop is zeer natuurgetrouw gemaakt en is niet alleen leuk om een spannend dierenverhaal te vertellen.....maar na een tijdje zou deze aap ook wel eens je favoriete knuffel kunnen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaalpluche gemaakt van een korte vezel
Type kindAlle kinderen
Afmeting25x20x13
EANcode 638348021236

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.