€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Folkmanis Bobtail hond
Aantal: 1
Uw prijs
87,90

Folkmanis Bobtail hond

Artikelnr 2029
Levertijd Direct leverbaar
€ 87,90

Deze prachtige handpop Bobtail,hond van Folkmanis (2029) is heel erg zacht en knuffelbaar. Deze lieve bobtail hond kan gezellig bij jou op je arm liggen. Met jouw andere hand kun je zijn staartje laten kwispelen zodat je kunt laten zien hoe blij hij is als hij andere mensen gaat begroeten. Met jouw andere hand kun je zijn bek en kop laten bewegen of juist zijn neusje zodat hij even goed kan snuffelen. Na wat oefenen, kun je deze handpop helemaal tot leven laten komen zodat het een echte hond lijkt. Folkmanis maakt dierenpoppen waarbij een natuurgetrouwe weergave een belangrijk kenmerk is. De dierenpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. Folkmanis dierenpoppen kunnen met de hand gewassen worden. Deze handpoppen zijn zeer geschikt om mee te knuffelen en voor volwassenen (ouders en/ of therapeuten) om gesprekjes met kinderen te voeren. (evt. als hulpmiddel)

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmeting:61 cm.
EANcode 0638348020291

Over Folkmanis

Folkmanis maakt sinds 1976 prachtige handpoppen met een realistisch uiterlijk waarbij een natuurgetrouwe beweging een belangrijk kenmerk is. De dierpoppen van Folkmanis zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen die heel divers kunnen zijn in hun verschijningsvorm omdat de vacht/huid van het dier zo goed mogelijk nagebootst wordt. 
Daarnaast zijn de poppen zo gemaakt dat je na wat oefenen de dieren ook zo kunt laten bewegen, dat ze bijna levensecht lijken. De poppen hebben ook een pedagogische waarde bij bijvoorbeeld communicatieproblemen. 
De Horlepiep verkoopt verschillende mooie dierhandpoppen en vingerpoppen van Folkmanis.