€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babipouce roze gestreept
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Babipouce roze gestreept

Artikelnr CJC23-0
Levertijd
€ 34,95

Deze Doudou babipouce Rose CJC23-0 van het franse merk Corolle is een heerlijke knuffelpop voor de allerkleinsten. De pop is gekleed in een gestreept zachtroze babypakje van fluweelzacht materiaal en draagt een slaapmuts. Het lijf van de babypop is goed gevuld met een zachte vulling,net als de beentjes van deze babipouce-pop, waardoor je kleintje het makkelijk vast kan houden en heerlijk mee kan knuffelen. De kleding van deze pop kan niet aan- of uitgetrokken worden, behalve het kraagje. De pop heeft een realistisch gezichtje. Het gezicht en de handjes zijn van buigzaam,zacht vinyl gemaakt en heeft een zachte geur van vanille. Op het Corolle-label kun je evt. de naam van de poppenmoeder schrijven of het telefoonnummer.

Leerdoelen Geen
Afmeting doos:26 x 22 x 14 cm.
Afmeting pop:28 cm.
Machine-wasbaar
EANcode 887961093025

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.