€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Baby Louise
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Baby Louise

Artikelnr 86741
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Baby Louise,met sprekende grote oogjes, ligt in een mooi ruim roze reiswiegje van Lilliputiens (86741). Je kunt baby Louise een flesje geven, deze plakt met een magneetje tegen haar mond.Je kunt net als je mama haar kleertjes uitdoen en haar luier verschonen.zodra het tijd is om te gaan slapen leg je haar in haar zachte reiswiegje. Vergeet haar ook niet haar lievelings knuffel te geven! Leuk kado als eerste pop. Vooral het in en uit de reiswieg halen van baby Amélie zal een jong kind eindeloos graag doen.

Leerdoelen Fantasie
Materiaal (wasbaar op 30gr)
Afmeting27x18,5x8,5cm
EANcode 5414834867411

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.