€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Baby Lena
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Lilliputiens Baby Lena

Artikelnr 83375
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Deze zachte stoffen knuffelpop Baby Lena van Lilliputiens (83375) is een heerlijke eerste pop om te vertroetelen en te verzorgen. Je kleintje kan babypop Lena de fles geven en de luier verschonen. Het babypopje Lena ligt heerlijk onder een dekentje samen met haar knbuffeldoekje in het reiswiegje. De eerste pop kan zo makkelijk overal mee naar toe worden genomen, het reiswiegje is ook nog omkeerbaar.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:27 x 19 x 20 cm.
Wasvoorschrift:machinewas, fijne was 30 gr.
Babypop Lena:26 cm.
Inhoud:baby Lena,poppenjurkje, poppenreiswieg,poppenluier, mini knuffeldoekje,poppenflesje en dekentje
Materiaal:polyester
EANcode 5414834833751

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.