€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Baby Billie
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Lilliputiens Baby Billie

Artikelnr 83347
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Baby Billie van Lilliputiens (83347)is een zachte knuffel pop/baby. De pyama kan makkelijk aan en uit worden gedaan, zodat je ook weer eenvoudig de luier kunt verwisselen. Ook zal baby Billie het fijn vinden om de fles te krijgen net als een echte mama of papa doet. Met baby Billie zal je kleintje graag rollenspellen spelen en het spelen met poppen bevordert ook het ontwikkelen van vriendschappen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:36 cm.
Wasvoorschrift:30 gr. machine was,
Materiaal:80% Polyester, 20 % Katoen
EANcode 5414834833478

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.