€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Anais pop in reiswieg
Aantal: 1
Uw prijs
33,95

Lilliputiens Anais pop in reiswieg

Artikelnr 83131
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,95

Baby Anais van Lilliputiens (83131) ligt lekker in haar fijne reiswiegje met een vrolijke opdruk. Dat past bij haar mooie kleertjes, en haar mooie blonde haren! Dit zachte babypopje is een erg geschikte eerste pop jonge kinderen, omdat ze een volledig zacht lijfje heeft. Haar kleertjes, een nachtjaponnetje en luier, kunnen gemakkelijk aan-en uit getrokken worden, zodat je haar steeds weer opnieuw kunt omkleden, en vervolgens lekker onder haar warme dekentje kunt instoppen!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen22 x 12 x 7 cm.
EANcode 5414834831313

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.