€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alex reispop
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Lilliputiens Alex reispop

Artikelnr 83093
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Hoe leuk is deze zachte baby Alex van Lilliputiens (83093) wel niet? Deze baby Alex van Lilliputiens kun je verzorgen en heel handig mee op reis nemen. Zijn rompertje en zijn luiertje kunnen uit, zijn vossenmutsje kan af en dan verschijnen zijn zachte blonde haren. Ook heeft Alex een flesje melk, een dekentje en een knuffellapje van een vosje. Het dekentje heeft aan de ene kant streepjes en de andere zijde is helemaal oranje en zacht). Waar je ook gaat, Alex en zijn spulletjes kunnen altijd met je mee, want alles zit in een heerlijk zacht koffertje met rits. Dit koffertje kun je ook heerlijk gebruiken als het bedtijd is voor Alex, dan stop je baby Alex lekker onder het dekentje met zijn knuffeltje in de hand en hij zal heerlijk slapen. Deze set van Lilliputiens zal voor heel veel speelplezier zorgen. Alles kan met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:koffertje ca. 27 x 20 cm, baby Alex ca. 23 cm
Inhoud:koffer, baby Alex, vossenmuts, luier, romper, knuffellapje vos, melkfles, deken
Materiaal:stof
EANcode 5414834830934

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.