€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zacht popje Mirle blond
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Zacht popje Mirle blond

Artikelnr 5738
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Wat een schatje, dit kleine popje. Heel zacht, dus fijn om mee te knuffelen. Erg leuk om dit bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven. Mirle heeft een heel lief en ondeugend gezichtje. Ze heeft een overgooiertje aan dat je makkleijk aan en uit kunt trekken door het klittenbandje aan de achterkant. Het popje zit verpakt in een mooi cadeaublik. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalGewatteerd lichaam, haren van tricot, kleertjes van polyester.
Type kindAlle kinderen
Afmeting20 cm
EANcode 4010168057385

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.