€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA zachte jongenspop Lian
Aantal: 1
Uw prijs
31,95

HABA zachte jongenspop Lian

Artikelnr 306528
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,95

Deze zachte, stoffen jongenspop Lian van Haba (306528) zal voor elke poppenmoeder een geweldig speelkameraadje zijn. Lian heeft mooie blauwe ogen en grappig bruin piekhaar wat alle kanten op staat. Zijn kleding is heerlijk stoer en sportief. De pop Lian kan helemaal aan- en uitgekleed worden, behalve zijn schoenen. De kleding kan makkelijk uit d.m.v. klittenband. Lian heeft een heerlijk zacht lijfje, waardoor hij heerlijk knuffelbaar is en ook graag mee naar bed zal worden genomen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:30 cm.
Materiaal:Katoen, polyester, elastaan
EANcode 4010168260068

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.