€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba pop Hedda 30 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
32,99

Haba pop Hedda 30 cm.

Artikelnr 305972
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,99

Deze eerste zachte pop Hedda (305972) van Haba zal je kleine poppenmeisje direct in haar hartje sluiten. Ze draagt een frisgroen met grijs jurkje met roze bloemen erop en in haar lichtbruine zachte haar draagt ze een groene haarband. Hedda is superlief mee te knuffelen, maar ook leuk om voor te zorgen. Je kunt Hedda ook makkelijk aan- en uitkleden, door middel van klittenband sluitingen. Haar lijfje is gewatteerd en ze heeft aangenaaide schoenen. Wordt Hedda van Haba jouw nieuwe speelkameraadje? Gezellig samen wandelen, dagdromen of thee drinken, Hedda heeft er zin in!

Leerdoelen Geen
Afmeting:30 cm
EANcode 4010168254982

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.