€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Lappenpop Ida
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Haba Lappenpop Ida

Artikelnr 305651
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Deze lappenpop Ida van Haba 305651 is een fijn speelkameraadje voor elk kind. Het is een heerlijk slungelig meisje wat graag met een poppenmoeder mee op stap zal gaan of samen dansen. Ida is een knuffelpop en speelkameraadje in één. Ida houdt van dansen. Dans jij met haar mee? Haar lange benen dragen roze beenwarmers met balletschoentjes. Het jurkje wat deze pop draagt is roze met een tule rokje.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:36 cm.
Materiaal:zacht polyester en katoen
EANcode 4010168252117

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.