€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Cassie
Aantal: 1
Uw prijs
31,95

Haba zachte pop Cassie

Artikelnr 305408
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,95

Deze eerste zachte pop Cassie (305408) van Haba zal ieder kind direct in haar hartje sluiten. Ze draagt een vrolijke rood met roze tuinbroek en in haar blonde haar een rood stiekje in haar vrolijke scheve staart. Cassie is super zacht en fijn om mee te knuffelen, maar het is ook leuk om ervoor te zorgen, of kattekwaad mee uit te halen! Je kunt Cassie makkelijk aan- en uitkleden, d.m.v. klittenband sluiting van haar kleertjes. Haar lijfje is gewatteerd en ze heeft aangenaaide schoenen, zodat die niet zomaar kwijt kunnen raken! Wordt Cassie van Haba jouw nieuwe speelkameraadje? Gezellig samen wandelen, thee drinken of ravotten, Cassie heeft er zin in!

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmeting:30 cm
EANcode 4010168249964

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.