€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Cari
Aantal: 1
Uw prijs
31,95

Haba zachte pop Cari

Artikelnr 304576
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,95

Met deze zachte pop Cari van Haba (304576) kun je heerlijk spelen en lekker knuffelen. Ze heeft een prachtige kleur en van de mooie bloem in haar haren wordt je al vrolijk. Haar hobby's? Lekker dansen en zingen, want ze is dol op muziek! Haba pop Cari is gemaakt van stof (polyester) en heeft haren van chenille. Je zult haar overal mee naartoe willen nemen, zodat je altijd lekker kan spelen met Cari van Haba.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:30 cm
EANcode 4010168242354

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.