€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba knuffelpop Dorothea
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Haba knuffelpop Dorothea

Artikelnr 303732
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Deze lieve zachte knuffelpop Dorothea van HABA wil heel graag jou nieuwe vriendje worden. Dorothea heeft een groen geruit tuinpakje aan met daaronder een roze shirtje met bloemenprint. Haar zachte roze haren heeft ze opgestoken in twee knotjes. Als het buiten warm is, of ze gaat slapen, kan je haar tuinpakje uittrekken. Gezellig samen wandelen of thee drinken. Dorothea heeft er zin in!

Leerdoelen Rollenspel
Afmeting: 26 cm x 11 cm
EANcode 4010168234786

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.