€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba knuffelpop Roya
Aantal: 1
Uw prijs
22,99

Haba knuffelpop Roya

Artikelnr 303730
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,99

Deze lieve zachte knuffelpop Roya (303730) van HABA wil heel graag jouw nieuwe vriendinnetje worden. Roya heeft een grijs met roze geprint jurkje met daaronder een roze t-shirtje. Ze draagt haar oranje haar in twee staartjes met rode haarelastiekjes erin. Roya is een lekker zacht popje om te knuffelen en te liefkozen.Als het buiten warm is, of ze gaat slapen, kan je haar jurkje uitdoen. Gezellig samen wandelen of thee drinken. Roya heeft er zin in!

Leerdoelen Rollenspel
Afmeting:H 25 x B 8 x D 8
EANcode 4010168234762

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.