€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Babypop Jule
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Haba Babypop Jule

Artikelnr 303724
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Deze lieve en volledig zachte babypop Jule van Haba (303724) is de leukste eerste baby voor jonge kinderen. Net als een echte baby wordt Jule graag geknuffeld, verzorgd en gedragen. De leuke accessoires die bij Jule geleverd worden zorgen voor nog leuker en realistischer spel! Jule heeft een magnetische speen die vast zit aan een speenkoordje: daarmee kan ze lekker slapen onder haar eigen dekentje met haar eigen knuffeldiertje! De zachte babypop draagt een roze muts, een roze gestreept shirtje, een rood broekje en roze sokjes. Ook heeft Jule een eigen geboortepas, die zelf kan worden ingevuld.Voor babypop Jule zijn verschillende bijpassende artikelen beschikbaar, zoals de 'draagzak Jule' en 'poppenbuggy Jule'.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Maat30 cm
Materiaal:Polyester en chenille
EANcode 4010168234700

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.