€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Coco
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Haba zachte pop Coco

Artikelnr 303666
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Deze eerste zachte pop Coco (303666) van Haba zal je kleine poppenmoeder direct in haar hartje sluiten. Ze draagt een frisgroen jurkje met roze bloemen erop en in haar donkerbruine haar een groene haarband. Om mee te knuffelen, maar ook leuk om ervoor te zorgen. Je kunt Coco ook makkelijk aan- en uitkleden, d.m.v. klittenband sluiting. Haar lichaam,lijfje is gewatteerd en ze heeft aangenaaide schoenen. Wordt Coco van Haba jouw nieuwe speelkameraadje? Gezellig samen wandelen of thee drinken, Coco heeft er zin in!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:30 cm.
EANcode 4010168234809

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.