€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Nick
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Haba zachte pop Nick

Artikelnr 302843
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Nick is een zachte pop van Haba (302843), deze gezellige jongen houdt van voetballen en zwemmen. Nick heeft blonde haren, draagt een stoere spijkerbroek en een geruite bloesje die je zelf uit en aan kunt trekken. Gebruik je fantasie en beleef de leukste avonturen samen met Nick!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
afmetingen30 x 12 x 6
materiaalpolyester
EANcode 4010168226828

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.