€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Lilli-Lou
Aantal: 1
Uw prijs
32,99

Haba zachte pop Lilli-Lou

Artikelnr 302842
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,99

Deze zachte pop van Haba (302842) genaamd Lilli-Lou, is de vrolijkste pop in huis! Met haar felgekleurde haartjes en kleding ziet ze er super uit. Deze Haba Lilly-Lou houdt van gek doen samen met jouw kind. Je kunt Lilli-Lou zelf aan en uit kleden. Met je eigen fantasie kunnen jullie samen ontzettend leuke avonturen beleven!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
materiaalpolyester
afmetingen30 x 12 x 6
EANcode 4010168226835

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.