€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte pop Liese
Aantal: 1
Uw prijs
32,95

Zachte pop Liese

Artikelnr 302110
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,95

Lappenpop Liese van Haba heeft twee eigenwijze staarten met een vrolijk kort jurkje. Deze bloemetjesjurk is mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit, door de klittenbandsluiting ook eenvoudig aan en uit te doen door kinderhanden. Liese zal met haar lieve gezichtje snel de harten van kleine poppenouders stelen. Door het zachte lijfje is ze ook heerlijk om te knuffelen.Voor Liese is bovendien veel losse kleding te verkrijgen, van nachtkleding tot regencape zodat spelen met Liese extra lang leuk blijft. Liese heeft mooi geborduurde oogjes en mag met de hand gewassen worden.

Leerdoelen Rollenspel
afmeting:30 cm
materiaal:gewatteerd lichaam, haar van chenille, kleding katoen en polyester,
EANcode 4010168220338

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.