€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte pop Annelie
Aantal: 1
Uw prijs
30,50

Zachte pop Annelie

Artikelnr 302108
Levertijd Direct leverbaar
€ 30,50

Pop Annelie van Lilli and friends van Haba heeft haar mooiste outfit aangedaan: Stippen gecombineerd met strepen! Voor Annelie zijn diverse kledingssets verkrijgbaar waardoor spelen met deze pop extra lang leuk blijft. Pop Annelie van Haba kan met de hand gewassen worden. Met speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van uw kind en leert uw kind spelenderwijs de wereld kennen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:30 cm
Materiaal:gewatteerd lichaam, haar van chenille, kleding van katoen/polyester
EANcode 4010168220314

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.