€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pop Shona
Aantal: 1
Uw prijs
42,75

Pop Shona

Artikelnr 300158
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,75

Hallo, ik heet Shona!! Hier laat ik je mijn kamertje zien: de deuren van mijn kast kunnen open. Vlak voor mijn kamer ligt de tuin waar mijn poes Lucy op het gras zit. Kom je mee, dan kunnen we samen spelen?? Met ballonjurk, pofbroek en speelkoffer. Je kunt Shona dus aan- en uitkleden en het koffertje (met decor en kast) stimuleert nog extra om tot rollenspel te komen. Het koffertje is handig om poppenaccessoires in op te bergen en het zo met je mee te nemen. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingpop 20 cm, koffer 34 x 25 x 10 cm (l xbxh)
EANcode 4010168202020

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.