€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba zachte pop Amelie
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Haba zachte pop Amelie

Artikelnr 1549
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Lappenpop Amelie (1549) gaat naar de stad gekleed in een mooie rok met overgooier en haarband. Natuurlijk heeft ze ook haar tas bij zich. Door haar mooie gezichtje zal Amelie snel de harten van kleine poppenouders stelen. Het zachte lijfje is heerlijk om te knuffelen.De kleding van deze zachte Haba pop Amelie kan makkelijk uit en weer aan worden getrokken.Voor Amelie is bovendien veel losse kleding te verkrijgen, van nachtkleding tot regencape zodat spelen met Amelie extra lang leuk blijft. Deze lappenpop Amelie van Haba mag met de hand gewassen worden. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:gewatteerd lichaam, haar van chenille, kleding katoen, polyester
Afmetingen:38 cm
EANcode 4010168015491

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.