€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Corolle Calin babypop
Aantal: 1
Uw prijs
42,95

Corolle Calin babypop

Artikelnr J4583
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,95

Wil jij voor deze lieve Corolle Calin babypop (J4583) gaan zorgen? Ze lacht je al vrolijk tegemoet met haar blauwe slaapogen. Houd haar zachte lijfje stevig tegen je aan en wieg haar in slaap. De kleertjes van deze pop zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de klittenband sluitingen. De Corolle Calin babypop is erg geschikt als eerste pop, en van een goede kwaliteit, zodat elk poppenmoedertje lang plezier kan maken met deze kleine baby.

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:30 cm
EANcode 0027084323962

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.