€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babypop Calin blauw
Aantal: 1
Uw prijs
42,95

Babypop Calin blauw

Artikelnr FFP30-0
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,95

Babypop Calin van Corolle maakt de jongste poppenmoeders en -vaders blij! Als deze pop, uit de 'mon premier' serie van Corolle, gaat liggen doet ze haar ogen dicht voor de nacht. Voor Calin zijn verschillende losse kledingsets te koop, zodat spelen met deze Corolle pop extra leuk is. De kleertjes sluiten met klittenband en zijn daardoor eenvoudig uit- en aan te trekken voor kleine poppenmoeders en -vaders. Er zijn ook veel accessoires verkrijgbaar voor de poppen van Corolle. Pop Calin heeft een zacht lijfje. Poppen van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:30 cm
EANcode 887961492088

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.