€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babypop Classique Dodo
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Babypop Classique Dodo

Artikelnr DPB81-0
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Dodo is een mooie babypop van 36 cm. Ze ruikt heel lekker zoet en heeft een heerlijk zacht lijfje waardoor je goed met haar kan knuffelen. Dodo kan haar ogen sluiten als je haar neerlegt om te gaan slapen. Deze babypop is wat zwaarder waardoor het lijkt alsof je een echte baby vasthoudt. Dodo is met de hand wasbaar. Ook zijn er kleertjes van 36 cm voor haar te koop.Dodo heeft een lief pyjamaatje aan en een knuffeltje zodat ze helemaal klaar is om naar bed te gaan. Er zit ook nog een boekje bij waarin beschreven staat wat Dodo fijn vindt voor het slapen gaan (bedrituelen).

Leerdoelen Rollenspel
lengte pop:36 cm
EANcode 0887961313031

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.