€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Babypop Calin Yang
Aantal: 1
Uw prijs
42,95

Babypop Calin Yang

Artikelnr CWT57-0
Levertijd direct leverbaar
€ 42,95

Babypop Yang van Corolle (CWT57-0) heeft een fijn zacht lijfje en een zacht vanillegeurtje waardoor ze heel knuffelbaar is. Pop Yang van Corolle is een prachtige eerste pop voor de jongste poppenmoeders uit de 'mon premier' serie van Corolle en steelt met haar Aziatische uiterlijk de show. Voor Yang zijn verschillende losse kledingsets te koop zodat spelen met deze pop extra leuk is. De kleertjes sluiten met klittenband en zijn daardoor eenvoudig te verwijderen door de kleine poppenmoeder. Kijk ook naar even alle accessoires die voor de poppen van Corolle verkrijgbaar zijn. (Yang hoort bij de Calin-serie) Poppen van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.

Leerdoelen Rollenspel
afmeting:30 cm
EANcode 887961170719

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.