€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Ballo grijs
Aantal: 1
Uw prijs
18,90

Quut Ballo grijs

Artikelnr QU170136
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,90

De grijze Ballo is een grote bal waarin je makkelijk water kunt vervoeren. Geweldig om mee op het strand te spelen en te gebruiken voor het bouwen van een prachtig zandkasteel bijvoorbeeld. Je vult de Ballo in de zee en draagt hem aan het touwtje naar de plek waar je het water naar toe wil brengen. Het water zal niet zo snel over de rand heen stromen, maar je kunt het er zelf wel heel goed uitgieten. In het midden van de bal zit een gat waar het touw doorheen loopt, zodat je de bal rond kunt draaien en leeg kunt kiepen. Gegarandeerd veel speelplezier! Dit speelgoed is van hele goede kwaliteit waardoor het seizoen na seizoen mee zal gaan.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
afmeting:diameter ca 20 cm
materiaal:kunststof (vrij van BPA, ftlataten, latex)
EANcode 5425031170136

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.