€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lili drijvende bloemenset
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Lili drijvende bloemenset

Artikelnr 170471
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Deze Lili drijvende bloemenset maakt van je bad een sprookjesvijver! Met het magische venster (de transparante deksel) kun je door het badschuim heenkijken. Weer een ander onderdeel is een gieter. Makkelijk schoon te houden en op te bergen, doordat alle onderdelen in elkaar klikken. Uiteraard is de bloemenset vrij van BPA,ftalaten en latex en is alles recyclebaar.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmeting16 x 5 cm
EANcode 5425031170471

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.