€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speeltent; hol van de leeuw
Aantal: 1
Uw prijs
104,13

Speeltent; hol van de leeuw

Artikelnr 7157
Levertijd Direct leverbaar
€ 104,13

Wie waagt zich in het hol van de leeuw? Dappere onderzoekers hebben met deze speeltent een heleboel plezier. Of de expeditie nu naar het Afrikaanse dierenrijk of naar de kinderkamerjungle gaat......hierin kunnen ze ook van alle spannende avonturen uitrusten. De tent kan eenvoudig in elkaar worden geklapt. De vrolijke kruiptunnel is als ingang te gebruiken en is afzonderlijk vast te knopen. Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging
Materiaalkatoen, polyester, netweefsel, stokken van metaal
Type kindAlle kinderen
Afmeting155 x 100 x 100 cm (l x b x h)
EANcode 4010168071572

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.