€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Nicolas schooltas
Aantal: 1
Uw prijs
41,95

Nicolas schooltas

Artikelnr 86775
Levertijd Direct leverbaar
€ 41,95

Deze schooltas Nicolas , ziet er heel leuk uit, is praktisch en ook nog eens veilig doordat de tas goed zichtbaar is dankzij de reflecterende gele neus van Nicolas! De tas is heel eenvoudig te openen en te sluiten door een klep met magneet met daaronder de rits. Daarnaast zijn de schouderbanden goed verstelbaar en zit er nog een extra lus aan de tas zodat deze goed aan een kapstok kan hangen. Onder de klep zit nog een extra voorvakje met rits waar je iets in op kan bergen. En in dit vak zitten ook nog wat van Nicolas' getekende vrienden verstopt: Verrassing! De tas is zeer mooi afgewerkt en heeft leuke details. Met gemak passen broodtrommel en drinkbeker erin en wat boekjes bijvoorbeeld!

Leerdoelen Geen
Materiaal:polyester
Afmeting:30 x 24 x 7 cm
EANcode 5414834867756

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.