€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rugzak Circus
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Rugzak Circus

Artikelnr 86628
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

Prachtig peuter/kleuter circustent rugzakje. Welk kind wil zo niet naar kinderdagverblijf of school. Je luchtrommel en drinkfles en evt. knuffel passen met gemak in het binnenvak van deze rugtas, die sluit met een rits. In het binnenvak is bovenaan ook een portemonnee-vakje gemaakt met rits,daarop kun je ook je naam schrijven, zodat de tas altijd weer bij je terecht komt.Onder het dak van de tent is een verborgen vakje, waar je b.v. een snackdoosje kunt verstoppen. De rugzak is licht gewatteerd, heeft verstelbare schouderriemen en een borstriempje

Leerdoelen Geen
Materiaal100% polyester, wasbaar op 30gr.
Type kindAlle kinderen
Afmeting31x28x10
EANcode 5414834866285

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.