€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zwemtas draak en ridder
Aantal: 1
Uw prijs
33,00

Zwemtas draak en ridder

Artikelnr 86347
Levertijd Direct leverbaar
€ 33,-

Een hele leuke en praktische zwemtas van Lilliputiens (86347)! De tas is met een trekkoord gemakkelijk te openen en te sluiten. Aan de achterkant is een gekruisde band bevestigd waardoor de tas makkelijk over 1 schouder gedragen kan worden, maar ook zeker aan twee schouders waardoor de tas goed op de rug hangt. De extra lus is handig om de tas mee aan een kapstok te kunnen hangen. Aan de voorkant van de tas zit een oranje deurtje dat naar voren geklapt kan worden. Daarachter kunnen de gegevens van het kind genoteerd worden. De tas is zeer mooi afgewerkt en heeft veel leuke en mooie details.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting37x 34
EANcode 5414834863475

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.