€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius rugzak
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Lilliputiens Marius rugzak

Artikelnr 84412
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

Super gaaf is deze blauwe marius rugzak van Lilliputiens. Een nachtblauwen kleur met Marius op zijn skateboard. Aan de zijkant een super stoere print. De silhouetten van de dieren uit de jungle. De rugzak heeft een handig voorvak en in het hoofdvak zit een beker houder en nog een apart vak. De schouderbanden zijn te verstellen en je kunt hem extra dichtklikken voor op je borst zodat je kunt rennen en klimmen zonder dat je de tas verliest. Je maakt sowieso de blits met deze rugzak van Lilliputiens.

Leerdoelen Geen
Afmeting: 25 cm x 21 cm x 10 cm
EANcode 5414834844122

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.