€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius mini rugzak
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Lilliputiens Marius mini rugzak

Artikelnr 84411
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Een super stoere rugzak van Lilliputiens Marius! Hij is nachtblauw met de lichtblauwe kop van neushoorn Marius erop. Hij heeft een mooie hoofdband om en vier indianen strepen op zijn wang. De rugzak is aan de zij- en achterkant bedrukt met een stoere dierenprint. Een witte achtergrond met nachtblauwen silhouetten van de dieren uit de jungle. De rits is okergeel wat ontzettend mooi contrasteert met het blauw. Hang hem aan je schouders en klik hem extra dicht op je borst zodat je kunt rennen en springen zonder hem te verliezen. Aan de binnenkant van de rugzak is plek om naam en telefoonnummer op te schrijven mocht je hem kwijt raken. Stop je broodtrommel en je drinkfles erin en je bent helemaal klaar om naar school te gaan! Met de rugzak van Lilliputiens maak je gegarandeerd de blits!

Leerdoelen Geen
Afmeting:22 cm x 19 cm x 8 cm
EANcode 5414834844115

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.