€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Liz speelkleed luchtballon
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Liz speelkleed luchtballon

Artikelnr 86561
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Dit mooie speelkleed is lekker zacht om op te liggen en te zitten doordat het kussen is opgevuld. Als baby kun je hier heerlijk op spelen en heel veel ontdekken. Aan de bogen hangen allerlei interessante speeltjes die afneembaar zijn. Een belletje, een spiegeltje en een luchtballon met bijtring. Op het kleed staat ook een luchtballon afgebeeld waarbij het mandje tevens een opbergvakje is. Daarin zit lieveheersbeestje, het vriendje van Liz, in de vorm van een leuke rammelaar verstopt. De bogen zijn afneembaar waardoor het kleed makkelijk dichtgeritst kan worden en zo ook overal mee naar toe kan. Het speelkleed kan gewassen worden op 30 graden. Het is dan wel belangrijk om alle speeltjes vantevoren te verwijderen. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 100 cm speelkleed en hoogte speelbogen ca 55 cm
EANcode 5414834865615

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.