€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speeltrainer toverbos
Aantal: 1
Uw prijs
71,96

Speeltrainer toverbos

Artikelnr 5151
Levertijd Direct leverbaar
€ 71,96

Hier verveelt gegarandeerd niemand zich want deze speeltrainer heeft een heleboel interessante effecten om te ontdekken. Met drie verschillende afneembare grijpfiguren.Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
MateriaalPolyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting80 X 90 X 40 cm.
EANcode 4010168051512

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.