€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Spaarpot Olifant
Aantal: 1
Uw prijs
38,50

Plan Toys Spaarpot Olifant

Artikelnr 8707
Levertijd Direct leverbaar
€ 38,50

Deze grappige spaarpot in de vorm van een olifant van Plan Toys (8707) past perfect op iedere kinderkamer! Met zo'n leuke spaarpot leert je kindje al op jonge leeftijd om geld te sparen. Om een muntje in de spaarpot te stoppen, plaats je het muntje in de gleuf en kantel je vervolgens de kop van de olifant naar achteren! Door hem te laten trompetteren valt het spaargeld in zijn buikje, waar hij het veilig houdt. Zo is het sparen van elk muntje een feestje! Al het houten speelgoed van Plan Toys wordt duurzaam ontwikkeld voor mens en natuur, en draagt dus ook bij aan een mooiere wereld voor je kindje.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Fijne motoriek, Denken en gedrag
Afmetingen:11 x 11 x 11 cm
Materiaal:Hout
EANcode 8854740087072

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.