€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys spaarvarken zwart
Aantal: 1
Uw prijs
19,90

Plan Toys spaarvarken zwart

Artikelnr 8613
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,90

Met sparen kun je meteen beginnen en wat een aanvulling op je interieur is dit hippe houten zwarte spaarvarken van Plan Toys! Sparen is met dit Plan Toys varken echt niet zo moeilijk. Hier stop je je spaargeld met plezier in! Deze zware spaarpot, straalt eenvoud uit en heeft een strakke uitvoering. Al het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Dit is echt een duurzaam spaarvarken!

Leerdoelen Geen
Materiaal:hout (rubberwood)
Afmetingen:ca. 11 x 11 x 11,5 cm
EANcode 8854740086136

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.