€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schommel Solemio
Aantal: 1
Uw prijs
67,50

Schommel Solemio

Artikelnr 8549
Levertijd Direct leverbaar
€ 67,50

Deze mooie schommel, Solemio, van Haba heeft een zachte met granulaat gevulde zitting welke zich aanpast aan het lichaam. Hierdoor biedt deze schommel meer steun en bescherming tijdens het schommelen.Het maximale gewicht voor deze schommel is 80Kg.

Leerdoelen Geen
Aantal spelers1
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168085494

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.