€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lunchtas Georges
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Lunchtas Georges

Artikelnr 86906
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

In deze handige lunchtas Georges de maki van Lilliputiensblijft de lunch lekker koel, omdat de tas als koeltas is uitgevoerd. Ook nog eens heel goed zichtbaar ben je in het donker als je deze tas bij je draagt door de reflecterende streep. Koel en veilig dus! Lilliputiens tassen gaan heel lang mee, omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Lilliputiens. Ook zorgen zij altijd voor een mooie afwerking van hun producten en zo kan je op de achterzijde van de tas je naam en telefoonnummer vermelden.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 23 x 18 x 10 cm
EANcode 5414834869064

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.