€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rugzak Louise
Aantal: 1
Uw prijs
38,50

Rugzak Louise

Artikelnr 86900
Levertijd Direct leverbaar
€ 38,50

Deze rugzak Louise de eenhoorn van Lilliputiens , ziet er heel leuk uit én is praktisch. Ook ben je goed zichtbaar in het donker, doordat er een duidelijk zichtbare reflecterende streep op de tas zit. De tas heeft twee vakken die afgesloten worden met een rits. De tas van Lilliputiens is zeer mooi afgewerkt en heeft veel mooie en leuke details. Het grote vak heeft een handig vakje met elastiek waar je drinkbeker precies inpast en nog een apart vak waar je gemakkelijk je werkje in kan steken, zodat het enigszins beschermd in je rugzak zit. Ook heeft deze tas in het voorvak een leuk klein raampje in de vorm van een blaadje waarachter een lief klein uiltje zit te kijken. Door het raampje kan je zo zien wat je er ook al weer in hebt gestopt! De schouderbanden kunnen op maat versteld worden en de rugtas heeft een extra lus om hem aan een kapstok te kunnen hangen. Lilliputiens heeft overal aan gedacht: Tussen de schouderbanden is een extra riempje bevestigd dat op de borst makkelijk vastgeklikt kan worden, zodat de tas niet van de rug af kan vallen.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 25 x 22 x12 cm
EANcode 5414834869002

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.